Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není tajemství, že hokejista Karlových Varů Michal Gulaši (29) vystřídal po boku modelky Vlaďky Erbové (42) fotbalistu Tomáše Řepku (50). Gulaši se pro jeden módní web rozpovídal o tom, jaký typ žen opravdu nemusí.

A překvapivě se mu prý nelíbí ty s plastikami! Vlaďka Erbová přitom podstoupila několik úprav svého silikonového poprsí. To však zamilovanému Gulašimu zřejmě nevadí. A co že se mu na ženách vlastně nelíbí?

„Úplně mě odradí dívka – žena ve vyzývavém oblečení, které je ještě v lepším případě barevné, a která vypadá jako umělá panenka Barbie. V tom horším případě mají navíc ty obrovské rty, dlouhé umělé řasy, napletené vlasy, dlouhé kamínkaté nehty a celkově zbytečné plastické úpravy, které jim berou přirozenou krásu,“ řekl v rozhovoru pro Fashion Zooom Gulaši.

Tak Erbová jako panenka Barbie opravdu nevypadá, ale služby estetické medicíny rozhodně nezavrhuje. Nejenže má silikonová ňadra, ale vyzkoušela i botox a další zkrášlovací procedury. To však Gulašimu zřejmě nevadí, byť je, co se týče žen, hodně vybíravý a kritický.

„Mám pocit, že většina žen dnes ztrácí tu výjimečnost. Vždy mě jako muže osloví žena, která je decentní a upravená dáma. Samozřejmě si tu dámu umím představit i ve sportovním či domácím oblečení. O ženě vypoví i její make-up, ruce, účes, vůně. Musí mi sedět celkový dojem a projev. Takže bych to zhodnotil, že jsem hodně vybíravý muž,“ dodal Gulaši.

Reklama

Další články

Načítám