Hlavní obsah
Článek

Se zpěvačkou Radkou Pavlovčinovou (35) jsme se potkali na muzikálu Robin Hood v Divade Kalich, který se vrátil na pódia a v němž alternuje roli čarodějnice spolu s Leonou Machálkovou (56). Radku už jsme dlouho neviděli, tak jsme byli zvědaví, co zubatá kráska, kterou po soutěži Cesta ke slávě zviditelnil vztah se zadaným kolegou Miroslavem Etzlerem (59), vůbec dělá.

"Na práci si nemohu stěžovat, ale teď se spíš než muzikálům věnuji činohře. A taky mám svoji kapelu, s níž zatím vystupujeme na různých akcích s písničkami, které se nám líbí. Zkouším činoherní představení s divadelním spolkem Háta. Další věc už dělám v Divadle Minor. Jde o představení Lipany, kdy se dětem snažíme přiblížit historii husitských válek a husitských dob. V Minoru je při představeních živá kapela, takže i zpíváme. Začínáme Ktož jsú boží bojovníci. K dalším písním jsme udělali rockovější nebo jazzovější aranže," vychrlila na nás Radka.

Ve filmu ani v televizi ji ale asi v dohledné době neuvidíme. "Asi musí přijít ta nabídka. Neumím někam zavolat anebo posílat svůj životopis. Sebeprezentace není moje silná stránka. Věřím tomu, že se také zadaří, ale teď jsem po pracovní stránce nejšťastnější, co jsem kdy byla," míní.

Spokojená je i v soukromém životě. "To je také skvělé. S partnerem jsme spolu dva roky. Velmi ho miluju, tak doufám, že to vydrží. Dělá break dance, pochází z Náchodu a žije už delší dobu v Praze," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám