Hlavní obsah
Článek

Na tuhle skvělou zprávu jsme dlouho čekali! Karel Gott (†80) má za sebou sérii chemoterapií a i když nedávno u restaurace v centru Prahy vypadal velmi vyčerpaně, ukazuje se, že léčba rakoviny mízních uzlin zabírá! Oficiálně to nyní potvrdil na sociální síti.

„Pan Karel Gott absolvoval v minulém týdnu na I. interní klinice 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy a Všeobecné fakultní nemocnice v Praze poslední, šestou chemoterapii. Na základě průběžných výsledků po onkologické léčbě nádorové onemocnění ustoupilo,“ stojí v oficiálním prohlášení na jeho profilu.

Všichni jeho fandové mu teď budou následující dva týdny držet palce ještě víc, než kdy předtím.

„Za čtrnáct dní pan Gott absolvovuje ještě finální vyšetření, v rámci kterého se potvrdí, že onemocnění zcela vymizelo,“ stojí ve zprávě.

Sám božský Karel poděkoval týmu profesora Marka Trněného, včetně sester, který se o něj staral. „Šlo o naprosto profesionální a lidskou péči. Rovněž děkuji všem přátelům a příznivcům za povzbudivá přání, která mi po celou dobu mé nemoci velmi pomáhají. V příštích měsících mě čeká plánovaná a velmi důležitá rekonvalescence po náročné léčbě. Během následujících měsíců budu mít dost času přemýšlet a vymýšlet, čím bych mohl své příznivce ještě potěšit,“ dodal Gott s tím, že bez podpory své rodiny by celé náročné období vůbec nezvládl.

Reklama

Další články

Načítám