Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako první jsme vás informovali, že půvabná Eva Jasanovská porodila syna Adriana. Bývalá modelka, která prožila románek s Brucem Willisem (69), poprvé oficiálně představila svou ratolest ve společnosti.

Kráska se dvouměsíčním miminkem pochlubila na tiskové konferenci, kde představila svůj charitativní projekt, Nadaci Antonika, Simona Krainová (51). Samotná Simona byla z miminka unesená a musela se s ním vyfotit.

Bývalá modelka, která se věnuje public relations, má v organizaci bohulibého projektu prsty. „Sice stále kojím a vycházky do společnosti omezuji, ale tady jsem nemohla chybět. Tento projekt je mou srdeční záležitostí,” nechala se slyšet Eva.

Půvabná brunetka s laníma očima měla štěstí. Její Adrian po dobu tiskové konference, když ho hlídala Evina maminka, vzorně spinkal, a ona se tak mohla věnovat svým povinnostem. „Pracovat jsem nepřestala, mám ale naštěstí šikovný tým lidí, takže jsem práci samozřejmě hodně omezila. Zvládám se tak věnovat i svému blogu Bobovibe,” říká spokojeně Eva Jasanovská.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám