Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Díky hlavní roli ve filmu Revenant Zmrtvýchvstání Leonardo DiCapro (49) posbíral řadu cen včetně Oscara. Slavný herec se umí skvěle odměnit, takže si užíval společnost další krásky, která se stala součástí jeho blonďatého harému.

Akademiky oceňovaný a ženami obdivovaný DiCaprio sice na ceremoniál dorazil se svou maminkou Irmelin, ale bylo více než zřejmé, že vytouženého Oscara oslaví ve společnosti jiné dámy. Tentokrát jej svou přízní zahrnula Lauren Hutton z britské reality show Made In Chelsea.

Sedmadvacetiletá modelka se s hercem poznala už v roce 2014 v Karibiku a po Oscarech skončila na soukromé párty v jeho rezidenci v Hollywood Hills, odkud odcházela až v osm ráno.

„Nebyl by to Leonardo, aby se neodměnil nějakým blonďatým dárečkem. A Lauren byla ve správnou chvíli na správném místě. Je to zkrátka jeho typ,“ prozradil účastník večírku, kam byl přístup povolen jen vyvoleným.

DiCaprio podobný scénář prožil i po nedávném triumfu na cenách BAFTA, když si do londýnského hotelu odvedl rovnou dva úlovky. Tehdy se štěstí usmálo na moderátorku Lauru Whitmore a modelku Roxy Horner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám