Hlavní obsah
Článek

O různých druzích kloubní výživy a zázračných přípravcích jsme již všichni mnohokrát slyšeli. Jen máloco nám však nakonec opravdu pomohlo. Přitom nás bolest kloubů, jejich ztuhlost a snížená hybnost dokáže velice potrápit, každodenní pohyb je pro nás totiž základ. Proto na nových produktech stále pracují odborníci na celém světě a jeden takový se nyní povedlo objevit českým vědcům.

Revoluční přístup v řešení kloubních potíží

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Doposud se pro výživu kloubů využívaly složky, jejichž úkolem bylo především doplnit látky pro klouby, vazy, šlachy. Jejich opravdové využití organizmem je diskutabilní a efekt mnohdy vůbec necítíme. Moderní věda však poskytuje mnohé možnosti, a nyní se díky nápadu českých vědců povedlo skloubit tradiční kloubní výživu s tím nejlepším, co nabízí enzymoterapie. Již dnes můžete v českých lékárnách získat první produkt, který nabízí kombinaci osvědčeného glukosaminu s enzymy, označovanými jako proteázy. Ty se vyznačují silným efektem a pozitivně působí na naše klouby. Prvním takovým přípravkem, který již dnes můžete v lékárnách zakoupit, je GelActiv Proteo-Enzyme Q.

Uklízečky našeho těla

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Enzymy působí jako urychlovače chemických reakcí v našem těle. Ve škole jsme se učili, že enzymy nám štěpí stravu. Méně už víme o tom, že uvnitř organizmu máme tisíce enzymů, které si tělo umí vyrábět i samo a díky nimž probíhá většina reakcí v organizmu. Ještě méně víme o tom, že některé enzymy nám velmi pomáhají i v jiných oblastech. Největší význam v tom mají proteázy (Proteo-Enzymy). Při sportu, namáhavé práci i při běžném pohybu se nám opotřebovávají tkáně (např. chrupavky). Zbytky tkání musí tělo rychle zlikvidovat. Nastoupí tzv. uklízečky (Proteo-Enzymy), jež tělo od těchto zbytků vyčistí a připraví tak půdu pro kvalitní kloubní výživu.

Unikátní kombinace

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Právě tyto Proteo-Enzymy v kombinaci s glukosamin sulfátem (základní stavební látka chrupavky) najdete v jako jediném přípravku na našem trhu, v doplňku stravy GelActiv Proteo-Enzyme Q. Obsažený glukosamin je navíc ve formě s postupným uvolňováním v organizmu, přípravek tak nezatěžuje žaludek, na což si u obdobných produktů hojně stěžují zejména ženy. Důležitý je i obsah vitaminu C ke správné tvorbě kolagenu pro normální funkci chrupavek. Produkty GelActiv byly vždy velmi oblíbené mezi vrcholovými sportovci, kteří své klouby zatěžují nadměrně. GelActiv Proteo-Enzyme Q je však i přes svou výjimečnost doporučován všem lidem s bolestí kloubů, zejména pak těm, jimž jiné produkty nepomáhají.

Stačí pouze 2 tablety denně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dosud bylo užívání enzymů poměrně finančně náročné a také spojeno s polykáním velkého množství tablet. Ani jedna z těchto věcí u GelActivu Proteo-Enzyme Q neplatí. Stačí užívat 2 tablety denně a kloubní kúra na 2 měsíce užívání vychází v lékárnách zhruba na 596,- Kč. Žádejte ve své lékárně nebo také prostřednictvím lékárenských e-shopů.

Další články

Načítám