Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Barbie Dominika Myslivcová (29) má asi druhé Vánoce v půlce února. Nejenže internetová hvězdička začala nedávno jezdit v úplně růžovém voze, ale také se jí splnil dětský sen a možná se stane zpěvačkou.

Úspěšná blogerka písně českého hitmakera zbožňovala už jako malá holka. Byla proto jako ve snách, když ji král českých diskoték sám oslovil ke spolupráci. „Když jsem se dozvěděla, že by se se mnou chtěl setkat, nevěřila jsem tomu. Fakt jsem myslela, že je to nějaký žertík a že se mi nějaký závistivec chce pomstít,“ potvrdila pozdě v noci viditelně zaskočená Dominika.

Kontroverzní blondýna se ihned vydala svým výrazným růžovým vozítkem do zpěvákova sídla v Křeslicích nedaleko Prahy. „Pořád jsem koukala do zpětného zrcátka, jestli za mnou někdo nejede a netočí to a v autě jsem hledala skryté kamery. Na jednu stranu jsem se strašně těšila, na druhou to ale vše bylo tak strašně neuvěřitelné.“

Myslivcová prý vždy tajně snila, že by si jednou třeba mohla nějaký z jeho hitů zazpívat. „Ano, s Dominikou jsem opravdu mluvil. Když jsem si přečetl, že je dnes v Praze a že si vyzvedá ten malý bonbonek, tak jsem poprosil svůj tým, aby mi na ni sehnal číslo. Pak už to bylo dost jednoduché, i když jsem cítil, že si myslí, že je to nějaký vtip. Bylo to docela zábavné. Obdivuji ji za to, čeho na internetu dosáhla, a také proto jsme se velmi rychle dohodli, že spolu uděláme pecku v angličtině. Věřím, že všichni její fanoušci budou mít alespoň takovou radost, jakou měla ona,“ potvrdil nám hitmaker. Jestli se písnička bude točit kolem růžové, zatím neprozradil. V každém případě my budeme vše pozorně sledovat a vy budete mít informace jako první.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám