Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Úterní smuteční mše za nedávno zesnulou Jaroslavu Hanušovou (†66) přinesla překvapení, když ostatky Jaruš z Kouzelníka přinesla její dcera Klára v igelitce (urna pak ležela pod obětním stolem v kostele v Praze–Holešovicích). Na bavičku se na místě vzpomínalo jen v dobrém. Podívejte se na video v hlavní roli s Martinem Dejdarem (59)!

„Při vzpomínce na Jarku se mi vybaví jako první cirkus na Letné. S tím je spojená moje první větší historka, co jsem s Jarkou prožil díky Jirkovi Lábusovi a Oldovi Kaiserovi. Tam se uprostřed manéže po sázce s Jirkou nechala zmizet z nějaké bedny. Byla s ní velká zábava a takhle na ni budeme vzpomínat všichni, kdo jsme ji znali dobře,“ řekl Dejdar Super.cz.

„To je každého věc. Do těch polemik se nebudu vůbec pouštět. O mně také říkají, že jsem blbý herec, no a co? Nikoho nesoudím. Jarka byla bezvadná ženská a miliónům lidí několik desítek let rozdávala radost. To je podstatnější, než to, co o ni kde kdo říká,“ uvedl opatrně.

Kamarádku neviděl víc jak rok a už si nevzpomíná na to, o čem se spolu bavili. „Vždy to byly blbosti, s Jarkou jsem se nikdy nebavil vážně. Prožili jsme toho hodně, celé natáčení Slunce, seno, erotika v Itálii a všechny tyhle věci,“ dodal.

Reklama

Další články

Načítám