Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Každá žena touží být krásná, svůdná a žádoucí. A čím můžeme v nastupující jarní sezóně oslnit? Nebudeme vás dlouho napínat. Usměvavá a energická žena s krásnými vlasy je trefou do černého. Nepodceňujte proto přípravu na jaro a vylaďte se k dokonalosti!

Nabijte se pozitivní energií

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Usměvavá a vyrovnaná žena, která je plná síly a pozitivní energie, to je trend, který nevyjde z módy ani za deset, ani za dvacet let. Zní to sice jednoduše, ale jak se v tomto čase naladit na pozitivní strunu, když na vás jarní únava doléhá na každém kroku?

Posilněte svou vitalitu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pojem jarní únava nenajdete v žádných lékařských příručkách a skriptech. Jedná se totiž o pouhý pocit fyzické či psychické únavy. Příčinou vzniku této unavené letargie je především malé množství slunečního svitu a nedostatek hormonu potřebného pro dobrou náladu – serotoninu.

Pryč s jarní únavou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jarní únava by měla během měsíce až dvou sama odeznít, jestliže však přetrvává déle, je vhodné dopřát tělu celkovou detoxikaci, která vaše tělo pročistí od nežádoucích toxických látek, které se ve vašem organizmu za dlouhých zimních měsíců nahromadily. Velmi účinným detoxikačním prostředkem je sladkovodní řasa chlorella. Má totiž blahodárný vliv na orgány, které očišťují organizmus – játra, žlučník a ledviny. Její vysokou koncentraci naleznete v unikátním doplňku stravy Tree3Chlorella, který obsahuje jedinečný Tree3 complex. V tomto komplexu se pojí chlorella, zelený čaj a kurkumin. Kurkumin má silné antioxidační účinky, stejně jako extrakt zeleného čaje.

Přivítejte jaro s krásnými vlasy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Aby vaše vnitřní krása vzbudila zájem i vašeho okolí, je potřeba rozkvést i na povrchu. Každé mužské oko zajisté ocení krásné kadeře, a proto si udělejte radost a navštivte svou kadeřnici, která vám provede stylový účes. Pokud vašim vlasům přesto chybí potřebný lesk, a s příchodem jara navíc hojně vypadávají a ztrácí na svém objemu, vyzkoušejte doplněk stravy Reneval Neo™, který obsahuje vyvážené množství aminokyselin, minerálů, vitamínů a nenasycených kyselin. V přípravku se dále nachází extrakty z pivovarských kvasnic, zlatého prosa a obilných klíčků. Reneval Neo™ využívá unikátní STOP-LOSS-HAIR complex™, což je speciálně technologicky vyvinutá směs.

Jedinečná nabídka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Při nákupu na renevalneo.cz zadejte kód FE74 a získejte slevu 30 %. Tato nabídka platí do 21.3.2016. Když se budete cítit skvěle, budete skvěle také vypadat!

Další články

Načítám