Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Bára Basiková (61) bude mít po letních prázdninách opět co dělat s váhou. Během prázdnin se totiž vykašlala na režim, který dodržovala od listopadu loňského roku. Přestala cvičit i dbát na stravu. Zpěvačka přibrala pár kilo, které pracně několik měsíců před tím shazovala.

Basiková ztloustla patnáct kilogramů poté, co si loni v létě na dovolené na ostrově Kos přivodila komplikovanou zlomeninu kotníku a skoro půl roku se nemohla pohybovat. Jakmile jí to zdravotní stav dovolil, dala se do shazování kil. Začala cvičit, chodila na hubnutí pomocí elektrošoků a držela krabičkovou dietu. Během půl roku dostala deset kilo dolů.

O letních prázdninách ale povolila a s rodinou odpočívala na chalupě v jižních Čechách. "Vynechala jsem cvičení, ABC dietu, elektrošoky. Řekla jsem si, že jsou prázdniny a že si je užiju se vším všudy," řekla Super.cz Basiková. "Od září zase naskočím do starého režimu a kila zase pěkně půjdou o dům dál," tvrdí zpěvačka.

"Můj sen je, aby už byl konečně vynalezen přístroj kam vlezu a za hodinu budu o deset kilo lehčí. A navždy. Za to bych zaplatila fakt cokoli," uzavřela s úsměvem Basiková,

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám