Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Taťána Makarenko (34) se věnuje už nejen soutěži krásy Miss Face, kterou pořádá, ale nastoupila i do práce. Stala se ředitelkou Komory dražebníků ČR. "Starám se o dražby, aukce. Komunikuju s notáři, se soudy, insolvenčními správci, navrhovateli, kteří mají právo zcizit věci od dlužníků," prozradila Super.cz Makarenko.

Sama prý ještě nevydražila nic, ale do budoucna by se ráda pokusila bojovat o nějaký byt. "Ještě jsem si nevydražila nic, ale možná do něčeho půjdu. Teď nám přišel třeba byt v Široké ulici v Praze za 27 miliónů. Odhad je kolem 40 miliónů, takže to je hezká cena. Budu asi muset začít šetřit," směje se Taťána a raději dodává, že prodávají i byt v Holešovicích za milión korun. Na ten by prý dosáhla lépe.

"Je mi 26 let, je čas na to, abych si nějaký byt koupila. Ale časem proč ne, asi se taky zapojím do nějaké aukce," dodala Makarenko na prvním castingu soutěže Miss Face, kde společně s dalšími porotci volili první semifinalistky. Z osmnácti uchazeček postoupila rovnou polovina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám