Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Nicole Scherzinger (45) zřejmě netuší, co znamenají zimní tukové zásoby a na nastávající plavkovou sezónu je už teď dokonale připravená. V úterý se na jejích účtech napříč sociálními sítěmi objevil snímek v bikinách, u nějž si asi málokdo všiml i toho překrásného palmového pozadí...

Sedmatřicetiletá umělkyně narozená na Havaji ke snímku připsala, že se dostává zpátky do formy a že je připravená na rok 2016. Možná, že právě tento obrázek se stane i další inspirací pro jejího bývalého partnera a šampióna F1 Lewise Hamiltona (31), který se nechal slyšet, že o své bývalé lásce píše písně. Hamilton totiž zkouší prorazit i na hudebním poli a nejspíš to myslí skutečně vážně. „Přál bych si, abych letos vydal album, ale momentálně se soustředím hlavně na práci a čtvrté mistrovství,“ řekl Hamilton, který se ve svých textech prý hodlá zaměřit spíš na to hezké, zábavné a emocionální než na porozchodové pocity. Těch si přitom s Nicole prožil spousty, během jejich sedmiletého vztahu se několikrát rozešli a zase dali dohromady.

Zatímco na Hamiltona se po loňském definitivním rozchodu sletěly ctitelky jako supi a Lewis údajně neodolal i několika románkům se slavnými kráskami (mino jiné prý s Kendall Jenner nebo Rihannou), nic vážného se u něj zatím nerýsuje. To Nicole si počkala a až po několika měsících si začala s tenistou Grigorem Dimitrovem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám