Hlavní obsah
Článek

S favoritkou poslední řady StarDance Jitkou Schneiderovou (51) před Vánocemi málem skončil na stupních vítězů. Život se ten večer ale Marku Dědíkovi (41) nezhroutil. Naopak. Na svět se směje stejně jako v době soutěže a v hlavě spřádá spoustu pracovních i soukromých plánů.

„Na finálový večer nikdy nezapomenu. Měl jsem obrovskou radost a byl jsem velmi vděčný za všechny hlasy, které nás do finále dostaly,“ řekl Super.cz Marek s tím, že účast v soutěži vnímá jako životní příležitost, kterou se právě teď rozhodl chytit za pačesy.

„Můžu se podělit o své zkušenosti z tance s více lidmi. V polovině března otvíráme v pražských Vršovicích nové taneční studio. Povedu tam taneční pro dospělé, latinu pro ženy i taneční průpravu pro malé děti od šesti do deseti let,“ říká sympaťák původem z Bartošovic u Ostravy, který se před nedávnem přestěhoval do Prahy.

„S přítelkyní Terezou, s níž také tančím, nyní zvelebujeme naše bydlení a plánujeme společný život,“ prozradil něco málo ze soukromí Marek, který u nás patří k taneční špičce a může se mimo jiné pochlubit tituly Mistr České a Slovenské republiky v latinskoamerických tancích a Mistr České republiky v Show dance latin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám