Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Své soukromí si úzkostlivě střeží, dlouho proto nebylo jasné, s kým vlastně Kateřina Neumannová žije, případně jestli je bez partnera. Když legendární olympijská vítězka vyrazila s reportérkou Martinou Jandovou natáčet reportáž do italského střediska Val di Fiemme, tak se překvapivě na téma vztahy rozpovídala.

Známá běžkyně na lyžích se nechala slyšet, že už nežije se svým bývalým manažerem a otcem své dcery Josefem Jindrou. „S Luckou žijeme samy. Náš byt nebo naše rodina jsme my dvě a náš pes. Samozřejmě mám spoustu kamarádů, někteří jsou bližší, ale v mém životě není nikdo, koho bych chtěla představovat veřejnosti. Lucka tvrdí, že jsem dost vybíravá, tak já nevím. To je její názor,” uvedla v reportáž TopStar magazín Neumannová.

Kateřinina popularita jí mnohdy ve vztazích škodí. „Asi jsem taková specifická bytost, která není úplná řadovka. Samozřejmě pro spoustu chlapů to může být problém. Já si myslím, že oni mě mají hodně jako kámošku, jsem takovej ten typ, kterej je do party,” říká známá sportovkyně a jedním dechem dodává: „Můžu jet s partou chlapů, stačím jim na kole, na lyžích, jsem pro každou srandu. Oni mě mají hodně rádi jako do party, ale na ten vztah už je to problém.”

Neumannová ale, zdá se, ničeho nelituje. „Myslím si, že člověk by měl být šťastný za to, co má. Jsem zdravá, mám Lucku, žiju v zásadě spokojený život, který mám pod svojí kontrolou, a to mě baví,” uvedla spokojeně Kateřina Neumannová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám