Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pořekadlo o vytloukání klínu klínem se momentálně zabydlelo u anglické zpěvačky Cheryl Fernandez-Versini (32)... Zatímco záměr rozvést se po roce a půl manželství s Francouzem Jeanem-Bernardem oznámila teprve minulý měsíc, už o víkendu potvrdila společnou fotografií, že se v jejím srdci usídlil někdo jiný...

Cheryl po několika dnech spekulací vyšla s pravdou ven, tedy spíš její nový milenec -  kolega z branže i z porotcovského křesla soutěže X-Factor Liam Payne. Člen populární kapely One Direction na svůj Instagram poslal fotku s Cheryl s všeříkajícím popiskem ‚štěstí‘, a dokonce si snímek uložil jako svůj profilový. Podle blízkého zdroje spolu ovšem dvojice potají randí už od prosince. Fotku páru při nákupech potravin už otiskl i deník Mirror.

Dvaadvacetiletý Payne, který byl loni čtenáři gay magazínu Attitude vyhlášen nejvíc sexy mužem roku, má za sebou vztah s tanečnicí Danielle Peazer či Sophiou Smith, románek měl také se zpěvačkou Leonou Lewis. To Cheryl byla před Fernandezem-Versinim vdaná za slavného fotbalistu Ashleyho Colea.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám