Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Konec loňského roku a začátek letošního sice nebyl pro největší českou celebritu Karla Gotta (†80) nikterak slavný, alespoň po zdravotní stránce, neboť se léčí s rakovinou mízních uzlin. Avšak od oznámení diagnózy ho dennodenně fascinuje extrémní podpora od příznivců a také od lidí, kteří jeho hudbu nikdy neposlouchali. Ta se neprojevuje jen osobními vzkazy, ale překvapivě i hmotně!

Jak se Super.cz dozvěděl od důvěryhodného zdroje z hudební branže, když Gott národu řekl, s čím se potýká, enormně se zvýšil zájem o hudební nosiče nesoucí na obalu jeho jméno.

„Prodej je v posledních měsících opravdu rekordní. Většinou roste u některých interpretů po jejich skonu, což jsme zažili například nedávno u Davida Bowieho (†69), ale božský Karel je fenomén ve všech ohledech a zájem o něj vzrostl i v této pro něj těžké životní situaci,“ řekl nám náš zdroj z největší české obchodní sítě prodejen s cédéčky.

Uvedl, že „Goťák“ se prodává tradičně slušně, ale od té doby, co se potýká s rakovinou, se ještě prodeje prudce zvýšily.

Mistr tak ve vyúčtováních a posléze na kontě jistě najde slušnou sumu peněz navíc, o ty mu však vůbec nejde. Žádné bankovky světa mu nenahradí pocit, že ho mají lidé rádi a drží mu v boji nad potvorou nemocí palce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám