Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Všichni se pohybujeme na internetu. Všichni nějakým způsobem dáváme všanc své osobní údaje, hesla, přístupová práva, vlastně všichni stále tak trošku riskujeme. A někdy o tom ani nevíme, někdy víme, ale říkáme si – co už, stejně se proti tomu nejde bránit. Nebojte, jde to.

ČSOB Pojišťovna přichází s novým produktem Pojištění internetových rizik

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Žijete si svůj hezký život, máte dobrou práci a spoustu koníčků. Volné chvíle trávíte s přáteli nebo s rodinou. Každý rok si dopřejete skvělou dovolenou, kterou většinou vybíráte a platíte na internetu. Těšíte se, jak si konečně odpočinete, a s radostí otevíráte internetové bankovnictví pro bankovní transakci....a ejhle, úspory na letní dovolenou jsou pryč. Někdo si tak trošku pohrál s vaším účtem. Prachsprostě vám ukradl heslo. Víte, že každý váš krok na internetu je menší risk? Co když vám jednoho dne přijde objednané zboží rozbité, nebo nepřijde vůbec, někdo si vás vyčíhne a už si nakupuje na vaši kartu? Než ji stihnete zablokovat...ani nemyslet, o kolik peněz můžete přijít. Co teď?

S námi se na internetu nemusíte ničeho obávat

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Internet je plný nástrah a ČSOB pojišťovna vám pomůžeme se proti nim bránit. Když vám nepřijde zboží objednané po internetu nebo si z vás někdo vystřelí a místo mobilu, který jste zaplatili, vám pošle třeba bramboru, můžete se obrátit na svou pojišťovnu. Klientům, kteří mají Pojištění internetových rizik, uhradíme náklady na reklamační řízení i finanční škodu. Také v případě, že někdo zneužije vaši platební kartu nebo vám odcizí vaše hasla, jsme připraveni vám poskytnout právní pomoc a případnou finanční náhradu. Dojde-li k soudnímu procesu, jdou za námi také náklady na soudní řízení. S Pojištěním internetových rizik už zkrátka na internetu neriskujete.

Další články

Načítám