Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Klip, v němž zpěvačka Debbi hraje a zpívá, není její, ale kolegy, rappera Lipa. Po čtyřech letech opět spojili síly a výsledek nese název Štěstí. Je černobílý a vedle Debbi a Lipa v něm vystupuje šest dvojic, které k sobě patří i ve skutečnosti. Nejde jen o partnery, jednu dvojici a jednu formu štěstí představuje například reportérka Top Staru Tereza Tobiášová a její dcera Barborka.

Její účast přitom nebyla předem plánována: jeden pár musel svou účast na poslední chvíli zrušit a Tereza, která již hrála v několika českých klipech, zrovna dělala s Lipem rozhovor. A tak i s dcerou zaskočily.

Další páry Lipo angažoval ze svého okolí. Vybíral tak, aby poukázal na to, že láska nezná omezení. Nezáleží na věku, sexuální orientaci, fyzickém handicapu ani rozdílné kultuře. Ve snímku účinkuje například Lipův producent s přítelkyní Petrou, kterou před Vánoci požádal o ruku. A samozřejmě Debbi, ta - dá se říct - v páru s Lipem.

Před čtyřmi lety se Debbi a Lipo potkali v písni Ležím v tvé blízkosti, která měla velký úspěch. Ambiciózní je i Štěstí, jež je prvním singlem z rapperovy připravované třetí sólové desky. Vyjít by měla na podzim.

A perlička na závěr - v mnoha záběrech dvojice nic nehrají, použity totiž byly i ty pořízené během natáčecích pauz, aniž by zúčastnění věděli, že je kamery stále zachycují.

Související témata:
Štěstí

Reklama

Další články

Načítám