Hlavní obsah
Článek

Už 16. ročník soutěže Muž roku byl odstartován 1. castingem, který o víkendu proběhl v Praze. Ze stovek přihlášených mladých mužů, kteří stáli o to se soutěže zúčastnit, bylo vybráno pár desítek, jež hodnotila přísná porota, v níž zasedl i Super.cz.

Šéf soutěže David Novotný se nám pochlubil i oceněním, které si minulý týden přivezl z Istanbulu. "Šlo o vyhodnocení charitativních projektů z celého světa a my se dostali mezi prvních sedm. Měl jsem i přímý vstup v největší turecké televizi. Byl to ten nejlepší dárek k narozeninám, ale za všech uplynulých patnáct let," svěřil. "Cena je od uznávaného turecného designéra, jejich národní poklad, musel jsme dokonce podepsat, že ji neprodám. Ale proč bych to dělal," krčil rameny.

Pánové na castingu byli nejrůznějších profesí, od dvou vojáků z povolání, policisty nebo člena hradní stráže, přes mnoho studentů, fitness trenérů a podnikatelů, až po svářeče. S hodnocením jednatřiceti mužů, kteří se účastnili 1. kola, pomáhala i moderátorka TopStaru Eva Perkausová (30). "Kdo by se rád nepodíval," smála se Eva, která pokládala pánům hlavně otázky, zda si dokáží představit, jak by jim popularita a zájem o jejich soukromí změnily život. Sama s tím má dost velké zkušenosti.

Další casting, na který se mohou zájemci ještě přihlásit, proběhne 16. dubna. Někteří z účastníků toho prvního na něj byli ještě dodatečně pozváni, protože po nich porota, aby měli šanci se dostat do finálové dvanáctky, vyžadovala ještě nějaké změny, ať už šlo o účes nebo postavu či o vnitřní přesvědčení, co od soutěže očekávají.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám