Hlavní obsah
Článek

Modelka Tereza Zimová zažila hodně netradiční dovolenou. Zavolali jí z produkce televize Prima, zda by s nimi neletěla do netradiční země, kde by fungovala jako průvodce. Až do odletu nevěděla, kam poletí a s kým.

"Jen jsem věděla, že to bude exotika a je potřeba spousta očkování. Vyslali mě do očkovacího centra, kde už měli jasné instrukce a já ani netušila, co mi píchají," řekla Super.cz Tereza, která se až na letišti dozvěděla, že letí do Senegalu.

Týdenní pobyt v Africe byl pro modelku neuvěřitelný zážitek. "Masakr byly typické africké zápasy, kde je zhruba tři sta černochů v totálním tranzu a bojují mezi sebou. Běloch by se tam nikdy nedostal, to byl velký zážitek. Nebo růžové jezero v Senegalu, kam nás pustili černoši těžící sůl mezi sebe jen po docela velkém úplatku," říká modelka, která si dokonce projela v džípu Dakar, sen většiny mužů.

"Bylo to naprosto super. Vůbec jsem netušila, jak dobré jídlo v Senegalu je. Z letiště jsem zamířila v Praze rovnou do fitka," dodala se smíchem modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám