Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že Jaromír Jágr (52) má novou lásku, modelku Veroniku Kopřivovou, se mluví už víc jak měsíc. Teprve před pár dny Veronika poprvé na sociální síti ukázala společnou fotku s Jaromírem. A nyní prolomil hradbu mlčení také nejslavnější český hokejista. Je jasné, že jde o velkou lásku.

"Jsem teď absolutně spokojený," řekl Jágr v rozhovoru pro Sport Magazín. Jaromírovi se velmi líbí, jak mu například jeho nová láska vyvařuje. Tahle půvabná blondýnka tak zřejmě uspěje i u jeho legendární maminky, která si hokejistovy partnerky pečlivě prověřuje.

Veronika Jardovi peče i jeho oblíbené bábovky. A pozor! Chystá mu zdravější a lehčí verzi. "Dělám vše bezlepkové. A bez cukru. Dávám na oslazení třeba jen med. Celkově se snažím, aby jedl zdravě. Ne aby v bábovce byl hrnek a půl cukru. Když se to upraví do lehčí verze, je to lepší. Ale zase to hrozně rychle sní," dodala se smíchem Veronika a Jarda to jen potvrzuje. "Je to fakt neskutečný. Spořádám ji za jeden den," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám