Hlavní obsah
David Zápal
Článek

To je opravdu síla! Jak se redakci Super.cz podařilo zjistit, nejbližší příbuzní nedávno zesnulého bývalého diskotékového krále Ivana Jonáka (†59) mají nabízet novinářům exkluzivitu na jeho pohřeb! Není to už skutečný hyenismus?

Že známé tváře prodávají práva na svou svatbu, na to jsme si v Česku už zvykli. Ale na kšefty se smrtí měla doteď monopol Věra Bílá.

„Jeho dcery na tom nejsou dobře, takže hledají někoho z médií, kdo by jim dal peníze a na oplátku měl exkluzivitu z pohřbu. Na jednu stranu to chápu, na druhou se tomu divím,“ řekl nám důvěryhodný zdroj z rodiny muže, který býval v devadesátých letech velkým kamarádem českých celebrit.

Teprve před dvěma lety ale vyšel z kriminálu, kde si odseděl osmnáct let za objednání vraždy své manželky (svobody si užil podle propočtů přesně 666 dní).

Tehdy se stal na chvíli slavným, všichni se s ním chtěli kamarádit a fotit, zájem o něj však brzy opadl. Umřel prakticky bez prostředků a nebýt přátel, kteří ho finančně podporovali, a matky, která ho u sebe nechala bydlet, bůh ví, jak by dopadl.

Pikantní na nabídce od pozůstalých je, že právě dcery o něm v době, kdy byl v base, tvrdily, že jejich matku nezabil, na druhou stranu ho ale před časem zažalovaly každá o pět miliónů za podíl v Discolandu Sylvie. Takovou hodnotu ale podle znaleckých posudků budova s pozemkem zdaleka nemá (sotva třetinovou), sám Jonák by navíc na vyplacení Sylvie a Veroniky ani neměl peníze.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám