Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Lepší spaní všem! Máme pro vás 4+1 super tip na postele, díky kterým si budete užívat vášnivější noci, zdravější spánek i příjemnější rána. Jde ovšem jen o drobnou ochutnávku z nabídky stovek postelí u MT nábytek. Najdete v ní lůžka pro singlisty, partnerské dvojice, jejich potomky i babičky a dědečky. A k nim také pohodlné matrace pod každou váhu a typ postavy. I vy si zasloužíte lépe spát.

4,7 z 5 možných hvězdiček. Spolehněte se na zkušenosti těch, kteří ji vyzkoušeli

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Proč je manželské dvoulůžko Dione jednou z nejoblíbenějších postelí od MT nábytek? Tak třeba Ivča: “S postelí jsem velice spokojená. Vzhled i provedení jsou skvělé. Úložný prostor skvěle provedený. Montáž trošku náročnější, ale vše jsem v pohodě zvládla.” A stejně hodnotí lůžko i další a další zákazníci. Přesvědčte se sami o kvalitě za výbornou cenu. Dříve za 7 079 Kč.

Absolutní pohodlí na vlnách elegance. Ochutnejte spaní budoucnosti už dnes

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Manželská postel Alvina vás zaujme hned na první pohled, a co teprve, až si do ní lehnete. Sami si vyberete velikost, jakou potřebujete, barvu potahu, jaká se vám líbí, i matraci, jaká vyhovuje vaši postavě. Intimní atmosféru noci pak už jen dokonale doladíte barevným osvětlením, které k posteli dostanete na přání. Za ty peníze prostě pecka. Dříve za 17 283 Kč.

Březen - zpod peřiny nevylezem! Přitulte se k partnerovi a užívejte si sladké chvíle

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pohodlné vstávání z vyvýšené ložné plochy, komfortní matrace, potah s nešpinivou úpravou nebo 5 poloh nastavení roštu - to je jen část trumfů klasické čalouněné postele Diana, která unese i pořádného chlapa. K tomu si přidejte výběr ze 3 rozměrů a 2 barevných kombinací a zjistíte, že při porovnání kvality a ceny lepší postel jinde prostě neseženete. Dříve za 11 048 Kč.

Ulehání a vstávání bez bolestí zad nebo kloubů? Spěte o kus výš než ostatní

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dobrá zpráva i pro ty, kterým se kvůli vyššímu věku nebo nalomenému zdraví špatně vstává z postele. Díky dvoulůžku Tristen se zvýšenou ložnou plochou je vašim nepříjemným obtížím konec! Na kvalitních moderních matracích má navíc vaše páteř při spánku ideální podporu, vsedě se pak opřete o čalouněné čelo. Nenechte si bolestmi kazit rána ani večery. Dříve za 16 143 Kč.

Lepší postele pro děti, dospěláky i důchodce. Najdete si mezi stovkami lůžek to své?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přes 150 000 variací na téma postele, to už je pořádný výběr. Kde takový mají? Jedině u MT nábytek, e-shopu č. 1 s nábytkem na českém i slovenském internetu. Díky obrovské nabídce stovek modelů v mnoha velikostech, barvách a provedeních si vyberete novou postel pro sebe i každého člena vaší rodiny. A ceny? Senzační, podívejte se!

Další články

Načítám