Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Ing. Petr Havlíček, výživový specialista a tvář populárního televizního pořadu o hubnutí, skončil u pece na sušenky? Zachytili jsme ho při práci v pekárně společnosti REJ v Plané nad Lužnicí a zeptali se ho, zda pověsil profesi odborníka na výživu na hřebík.

Ve společnosti REJ vyrábějící sušenky se objevil před několika dny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Jelikož jsem stál u zrodu sušenek a některých dalších produktů značky REJ Víte, co jíte, přijel jsem se podívat do nového výrobního provozu, kde se tyto sušenky s celozrnnými cereáliemi, s vysokým obsahem vlákniny a dalšími nutričními benefity vyrábí. Přestože již nejsem na obalech těchto výrobků, stále mě zajímá, jak výroba probíhá,“ říká Petr Havlíček. Společnost REJ vyrábí a dodává nejen na český trh kromě zmíněných sušenek také další produkty, které si získávají pro své vlastnosti stále větší oblibu u zákazníků.

Novinka roku 2016 – grahamové sušenky s pomerančem a chia semínky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Řada oblíbených sušenek se rozrostla o novinku – Grahamové sušenky s pomerančem a chia semínky. Spojení celozrnných cereálií s osvěžující chutí pomeranče a zdraví prospěšnými a stále populárnějšími chia semínky si zamilují nejen vyznavači zdravé výživy, ale všichni, kdo hledají ke svačině či kávě něco tak akorát sladkého. Díky praktickému balení po jedné sušence si je můžete vzít do auta, na cvičení nebo na výlet, v kabelce nebo kapse je máte vždy po ruce.

Objevte kouzlo čajů, které prospívají organismu a skvěle chutnají

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejen k sušenkám si vychutnejte lahodné čajové směsi, které vás v zimě zahřejí a v létě po vychlazení výborně osvěží. Bílý čaj s echinaceou a granátovým jablkem Fitness, zelený čaj s Pu-erh a černým rybízem Detox nebo lahodný bylinný Herbal s mátou a plody hrušky jsou tou nejlepší volbou. I pro děti již od kojeneckého věku nalezneme v nabídce zajímavé ovocné a bylinné čaje, které spolu s populárními bezlepkovými křupkami a dětskými sušenkami se špaldovou moukou tvoří nabídku značky REJ pro naše nejmenší.

Využijte pouze nyní speciální nabídku za výhodnou cenu a objednejte si Multipack REJ

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nutričně vyvážené výrobky, pravidelný pohyb a dostatek odpočinku, to je ta správná volba pro aktivní životný styl. Sušenky můžete zakoupit v HM GLOBUS nebo prodejnách se zdravou výživou. Kompletní sortiment značky REJ Víte, co jíte naleznete exkluzivně na eshopu rejfood.cz, nyní v cenově výhodném multipacku.

A co tedy nyní opravdu dělá Ing. Petr Havlíček?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Já se pochopitelně stále věnuji zdravému životnímu stylu a provozuji v Praze své centrum CPH, ve kterém zúročuji své více než 20leté zkušenosti z oblasti výživy. Naším klientům radíme nejen jak správně hubnout, ale především jak pochopit sám sebe a své tělo,“ odpovídá Petr a zve k návštěvě.

Další články

Načítám