Hlavní obsah
Článek

Frontman kapely Kabát Pepa Vojtek (58) je rockerem tělem i duší. K rock 'n' rollu patří i motorky a jedním z vášnivých motorkářů je i on. „Vše to začalo Jawou 20, pak přišla Jawa Mustang a pak už rovnou Harley-Davidson,“ vypočítal.

Harley si jej získal natolik, že dokonce vystřídal tři modely od této legendární značky. K motorkám ho přivedla především zvědavost. „Jestli je to stejné jako v autě…a není,“ smál se zpěvák, kterému se líbí i ženy - motorkářky. Až na některé výjimky. „Pokud to není policistka, která je rozhodnutá mi odebrat řidičák, tak mám k ženám na motorce vztah celkem pozitivní,“ míní.

Koneckonců, na motocyklu se prohání i jeho žena Jovanka, která je majitelkou Vespy 50. Teď, když je těhotná, na ní samozřejmě nejezdí. A jakou motorku by Pepa ženě sám vybral? „Ať si radši vybere sama. Kdo to má pak poslouchat, že je špatně barva, sedadlo, že je těžká nebo naopak lehká,“ má jasno Pepa, který se příští týden chystá i na zahájení největší motorkářské události sezóny, národní výstavy Motosalon.

Pepa se s námi podělil o skvělý tip na doplnění výbavy pro ženu. Motorka by podle něj měla mluvit – stačí pouze jedna věta: „Koukej dopředu a ne na sebe do zrcátka!“ Špatnou zprávu máme pro všechny fanynky, které by se chtěly s Pepou svézt. „Abych předešel těmto hříšným myšlenkám, pořídil jsem si "jednosika“, tedy na své motorce nemám druhé sedadlo,“ vysvětlil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám