Hlavní obsah
Článek

Hotel Airways v centru Londýna nepatří k nejlacinějším. Téměř všechny britské deníky o něm teď ale píší jako o krvelačném doupěti, kde za nemalý poplatek prožijete v noci více, než jste čekali. Články se přitom týkají případu dvou turistek, které se ve čtvrti Pimlico ubytovaly a v noci je na hotelovém pokoji poštípala stovka štěnic. Obě ženy musely ráno do nemocnice. Výlet do britské metropole se pro ně změnil doslova v krvavý horor na jehož konci na ně čekaly tuby s antibiotiky a protizánětlivými léky.

Melanie Carmen a Joy McDonagh byly v Londýně loni v létě. „Ta kousnutí byla neskutečně bolestivá. Měly jsme symptomy chřipky a obrovské bolesti a svědění, celé měsíce trvalo, než kousance zmizely a musely jsme se několik týdnů léčit,“ cituje Melanii Carmen z Kentu britský list Daily Mail.

V mimosoudním vyrovnání hotel nabídl oběma ženám bolestné 1 600 liber – asi 44,5 tisíce korun. „Jejich případ není ojedinělý a kvůli špatné hygieně a štěnicím trpěli další hosté,“ svěřila právnička Katy Bailey listu Daily Telegraph.

Hotel Airways z Londýna má na internetu většinou příšerná hodnocení, přičemž noc v jednolůžkovém pokoji vyjde na 90 liber (2,5 tisíce korun) a 130 liber ve dvojlůžkovém (3,6 tisíce korun). Mluvčí hotelu tvrdí, že se štěnicemi se potýkají i jiné hotely a že jakmile se tyto krvelačné ploštice objeví u nich, ihned s nimi zatočí.

Reklama

Další články

Načítám