Hlavní obsah
Článek

Letos oslaví 87. narozeniny a nevypadá to, že by se chystala do důchodu, i když na něj má už dvacet let nárok. Viděli jsme ji před týdnem, když narychlo zaskočila za Naďu Urbánkovou na Plese seniorů, teď byla Yvetta Simonová jednou z kmoter nové knihy Milana Drobného.

"Líbil se mi ten název knížky Až se ucho utrhne, teď už jsou ty uši úplně utrhaný. S Milanem spolu vystupujeme asi dvacet let, je velice plodný a akční člověk," smála se paní Yvetta, která je ovšem úplně stejná.

"Ale z toho plesu na Žofíně jsem měla obavu, protože tam měla být Naďa Urbánková, lidi čekali Vilém peče housky a já žádné housky nemám, ani chleba. Ale lidi to vzali a i já byla zpětně ráda, že jsem to vzala, protože jsem se bála, že to nebude ono a třeba to neutáhnu," svěřila.

"Někdy vystupuju jen dvakrát do měsíce, jindy mám čtyři nebo pět představení," počítala Simonová svá vystoupení. Příliš dlouho dopředu je ale nedomlouvá. Kdo ví, jak prý na tom bude za pár měsíců se zdravím nebo jestli ještě bude vůbec naživu. "Ptali se mne na něco na podzim, ale jak mám vědět, jak to se mnou bude?" řekla Super.cz.

"Říkáte, že vypadám zdravě, ale člověk může zkolabovat kdykoliv," míní. "Ale dokud ještě můžu cvičit a zpívat, tak to je život," myslí si zpěvačka, která si rozcvičku dává denně, a navíc se otužuje. "Dřív jsem si dávávala úplně studenou sprchu, teď už spíš vlažnou. Ale na nohy samozřejmě ledovku," překvapuje svojí kondicí Simonová.

Zpěvačku snad brzy opět uvidíme. 19. dubna má být opět na Žofíně jednou z hvězd galakoncertu Bravo, pane dirigente k 70. narozeninám legendy české populární hudby, hudebního režiséra a dirigenta Milana Wolfa.

Na jednom jevišti vedle ní vystoupí Michal David, Monika Absolonová, Dasha, Štefan Margita, Leona Machálková, Ilona Csáková, Jitka Zelenková, Dagmar Patrasová, Marian Vojtko, Michaela Nosková a další hvězdy za doprovodu Big Bandu Felixe Slováčka. Vstupenky jsou již v prodeji.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám