Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patří mezi největší seriálové fešáky, ale fanynky u něj šanci nemají. Čtyřiadvacetiletý herec a zpěvák David Gránský je šťastně zadaný, a dokonce už dlouhých sedm let. Žije s půvabnou optičkou Nikolou.

"Mám sedm let stále partnerku Nikolu. Od sedmnácti let jsme spolu, bude mi 24. Nevidím v tom problém. Jsme oba spokojení, jsem asi dlouhovztahovej, možná to i vydrží, nejlépe do konce života," řekl Super.cz Gránský.

S přítelkyní, která si otvírá letos vlastní optiku, se znají ze základní školy. "Moje přítelkyně mě zná ze základky, kdy jí bylo jedenáct, mně dvanáct. Proto si toho vztahu asi i víc vážím. I kdyby mě poznala teď, tak by se asi taky nic nedělo. Myslím, že jsem pořád stejný," dodal Gránský, který je na roztrhání. Zpívá v muzikálech a získal jednu z hlavních rolí v primáckém seriálu Ohnivý kuře, kde hraje grázla toužícího po dědictví po prarodičích. "Užívám si to, cítím se v té roli grázlíka hrozně dobře. Od doby seriálu Gympl žádná další záporná role nebyla, jsem rád, že přišla," dodal Gránský.

Reklama

Další články

Načítám