Hlavní obsah
Článek

Triumfální návrat, který od konce loňského roku předvádí zpěvačka Adele (35), nemá obdoby. Dokazují to nejen čísla a rekordy, které trhnul její hit Hello, ale i ceny, které se na ni opět valí ze všech stran. Ve středu to v jejím rodném Londýně nebylo jinak a podle očekávání se stala největší hvězdou udílení hudebních BRIT Awards, a to rozhodně ne jen co do počtu získaných ocenění...

Adele okouzlila v červené rozevláté róbě až na zem s hlubokým výstřihem, který u zpěvačky nepamatujeme. Tu posléze na své vystoupení vyměnila za šaty poseté flitry, v nichž po skončení večera i pózovala fotografům už obtěžkána cenami, které získala hned čtyři (nejlepší britská zpěvačka, nejlepší britský singl - Hello, nejlepší britské album roku - 25 a získala rovněž cenu za mezinárodní úspěch). Adele tak neproměnila pouze jedinou nominaci - v kategorii videoklip roku ji předstihli One Direction s písní Drag Me Down.

Zkrátka čím je pro Američany Taylor Swift, tím je pro Brity Adele. A i když obě dávají přednost úplně jinému žánru a i po vizuální stránce už mohly být těžko odlišnější, staly se miláčky národa a ve svých domovinách posbírají pokaždé tolik cen, že je sotva poberou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám