Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Využijte příležitost, jakou máte jen jednou za 4 roky. Díky delšímu únoru mimořádně ušetříte ještě dnes a zítra tisíce korun při nákupu nového nábytku. Co říkáte prostorné sedačce do U jen za 19 990 Kč nebo parádní ložnici zlevněné o 17 164 Kč? A to je jen zlomek ohromné akční nabídky. Končící slevová fronta po sobě u MT nábytek zanechala dalších 4 988 kousků, levnějších o 26 i 62 %. Jen do 1.3.!

Skvěle hodnocená sedačka za polovinu! Užijte si náruč pohodlí s užitečnými funkcemi

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Takovou jste vždycky chtěli mít. Sedací souprava Hanrieta splňuje vaše představy o nábytku, který je nejen na okrasu, ale také něco umí. Poznejte, jak lehce se dá přeměnit na lůžko, využijte vnitřní úložný prostor, zvolte si roh vpravo nebo vlevo a vyberte barvu odolného potahu. S poloviční slevou ji získáte už jenom do zítřka! Dříve za 23 415 Kč.

Praktická něžná ložnice se super slevou. Vychutnejte si ve dvou hezčí noci i rána

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Probouzejte se s úsměvem a dobrou náladou, obklopení nábytkem z ložnicové sestavy Veria. Díky výběru velikosti postele i typu matrací si spaní přizpůsobíte svým potřebám a v přehledné šatní skříni s komodou vždy najdete pohotově něco oslňujícího na sebe. K tomu 2 noční stolky a ložnice je kompletní. Neváhejte, za akční cenu je jen do 1. března. Dříve za 17 758 Kč.

Prostorná šatní skříň levnější o 36 % - zbavte se starosti, kam se vším oblečením

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nepátrejte po ránu po ponožkách ani halence. Díky důmyslné kombinaci úložných prostor v šatní skříni Lister najdete všechny oděvy vždycky na svém místě. Odolný povrch ve světlém nebo tmavém dekoru nevyžaduje žádnou údržbu, máte tak o to víc času na zkoušení nových kousků ze šatníku. Zrcadlo vám nakonec poví, kdo je nejkrásnější. Náš super tip! Dříve za 6 591 Kč.

Komfortní spaní pro 3 děti za necelých 10 tisíc. Ušetřete spoustu peněz i prostoru

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Volného místa v pokojíčku nezbývá nikdy dost, proto je tady dřevěná patrová postel s přistýlkou Aramis, do které uložíte 3 děti naráz i s jejich hračkami. Nechte potomky vybrat barvu postele, na vás pak zůstane volba rozměru a žebříku vpravo nebo vlevo. Úložné šuplíky dostanete také v ceně, tak neváhejte. Za akční cenu už jen 2 dny! Dříve za 15 197 Kč.

Jsou snad padlí na hlavu? U MT nábytek můžete vrátit zboží až do 45 dnů. No viděli jste to někde?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bláznovství, nebo další milník v dějinách internetového nakupování? Ať tak, anebo tak, u MT nábytek teď můžete zboží vrátit až do 45 dnů od jeho zaplacení a převzetí. K tomu jsme přičetli 5 000 modelů do celé domácnosti se slevami od 26 do 62 %, a co nám vyšlo? Nejvýhodnější pořízení nového nábytku široko daleko. Pospěšte, akční slevy mají už jen do 1. března!

Další články

Načítám