Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Syn zpěvačky Ivety Bartošové (†48) Artur Štaidl (27) má, zdá se víc rozumu, než jeho slavná maminka. Ta se ho sice snaží odvézt zpátky do Itálie, kde se chce podle slov svého partnera Domenica Martucciho natrvalo usadit, Artur jí dává ale stopku. Čtrnáctiletý chlapec nechce opustit Česko a hlavně svého tátu Ladislava Štaidla (66).

„Artur tam žít nechce,“ svěřil se deníku Aha! zdrcený Ital, který už ve své domovině údajně vše připravil. „Koupil jsem v Itálii byt na soukromém ostrově, aby měla Ivetka klid a mohla se vyléčit. Nikdo tam za ní nemohl. Ale asi se tam nebudeme moct odstěhovat, protože tam Artur nechce odjet,“ vysvětluje Martucci, který ale neváhal a vymyslel náhradní plán.

"Přemýšlím, že koupíme byt v Bratislavě. Tam Artur bude moct chodit do školy a mluvit Česky a hlavně jezdit za tátou, bude u něj za pár hodin,“ svěřil se Domenico, který si ale neuvědomuje, že Artur do Itálie nejspíš nechce kvůli autonehodě, která se mu málem stala osudnou.

Pokud se Martuccimu jeho plány podaří vyplnit, otázkou bude, jestli byt v Bratislavě koupí za své peníze, nebo přesvědčí Bartošovou, aby prodala svou Uhříněveskou vilu. Už i vrabci na střeše si totiž špitají, že Martucci není úplně při penězích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám