Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známá americká fotomodelka Melissa Riso se zařadila po bok celé plejády krásných dívek, které dostaly lukrativní nabídku na focení žhavé reklamní kampaně na kalifornskou značku balené vody.

Rodačka z Monterey vzbudila rozruch na pláži v Malibu, kde se nechávala zvěčnit v sexy bikinách. Atraktivní brunetka se nejprve živila jako kosmetička a kadeřnice. Později se ale začala věnovat modelingu a dnes dostává jednu lukrativní nabídku na focení za druhou.

Popularitu získala nejen díky svým půvabům, ale i proto, že má na svém kontě  krátkou epizodu z filmů pro dospělé, na což by možná ráda zapomněla.

A snad právě proto její fotky v bikinách vůbec nepůsobí laciným dojmem. Žensky tvarovaná brunetka si kromě lechtivých snímků zahrála i v několika komediích.

Na internetu si vytvořila opravdu silnou základnu příznivců, o čemž svědčí i to, že má na sociální síti přes 2,6 miliónů fanoušků.

Reklama

Další články

Načítám