Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ve StarDance VII ho řada diváků doslova nesnášela za to, že spíš než jako tanečník působil coby komik. Lukáš Pavlásek (45) útoky těžce nesl, ale jinak na negativní prvky slávy nemá čas myslet. Má tolik práce, že ji skoro nestíhá!

„Jezdíme pořád po republice, je hodně vystoupení a úplně to se StarDance nesouvisí. Publika je hodně, představení taky, ať už jde o různé nekorektní skeče nebo pořad Na stojáka,“ řekl Super.cz legrační tanečník. Se svou taneční partnerkou ale prakticky nevystupuje, ani jeden na to nemají kvůli jinému pracovnímu vytížení čas.

Právě se zmiňovaným pořadem Na stojáka se objeví i na letošním Sázavafestu, kde nebude poprvé. „Hrajeme tam ve stanu, lidé si sednou na zem, nebo stojí venku a poslouchají. Jedu tam čtvrtý rok za sebou, pokaždé je to dobré představení,“ prozradil nám na tiskovce k festivalu.

Sám se snažil hudbě taky věnovat. Neúspěšně. „Kapelu jsem měl s kamarády už od puberty, v ní jsem také začínal s divadlem a se stand-upy. Pak jsem ale zjistil, že na tu kytaru ve skutečnosti hrát neumím a odešel jsem. Třeba ještě nějakou někdy založím,“ přidal.

Po StarDance má trochu problém s váhou. Je poznat, že už nemá takový fyzický zápřah jako loni. „Trochu jsem tehdy zhubl, pak zase přibral a teď zase trošku hubnu. Takhle to mám pořad. Lidé se na internetu hádají, jestli jsem byl tlustý a zhubl, nebo je to naopak. Teď bych chtěl ale tu váhu snížit a definitivně to udržet,“ dodal komik.

Reklama

Další články

Načítám