Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Sympatická boubelka Martine McCutcheon se setkala s Hughem Grantem, s nímž v roce 2003 vytvořila milenecký pár ve vánočním filmu Láska nebeská. Představitel britského premiéra za 13 let pořádně zešedivěl, ale jeho asistentka se vůbec nezměnila.

V romantickém filmu Martine vystupovala jako holka krev a mlíko, která padla do oka i americkému prezidentovi v podání Billyho Boba Thorntona. Herečka s pár kily navíc je však pro muže atraktivnější než leckterá hladovějící modelka. O tom, že své ženské křivky umí nosit, přesvědčila hosty společenské akce pořádané Britským filmovým institutem, kde zazářila v šatech zdůrazňujících její výrazně tvarovanou postavu.

Její tělesné přednosti zajisté ocenil i Hugh Grant, který svou filmovou milenku v Londýně potkal. Společný snímek párečku z Lásky nebeské ale bohužel nevznikl.

Martine McCutcheon se po své slavné roli žádné velké herecké příležitosti nedočkala a zahrála si jen v několika seriálech. Loni v únoru si splnila životní sen, když se ve 38 letech stala poprvé maminkou. S manželem Jackem McManusem mají syna Raffertyho.

Reklama

Další články

Načítám