Hlavní obsah
Článek

Při pohledu na Carole Middleton je hned jasné, po kom zdědily její dcery Kate (42) a Pippa (40) krásu. Ačkoli je pohledné Carole již šestapadesát let, vedle svých dcer vypadá spíš jako jejich starší sestra a i dnes si s přehledem může dovolit krátké sukně. Šaty s délkou nad kolena si vzala i ve středu, kdy s Pippou vyrazila na nákupy po londýnské King’s Road a oběma dámám to náramně slušelo.

Manželem Carole a zároveň otcem Kate, Pippy a jejich bratra Jamese je Michael Francis Middleton. Dvojice se seznámila v roce 1979 v letecké společnosti British Airways, kde Carole pracovala jako letuška a Michael byl celním úředníkem. Jejich svatba se konala 21. června 1980.

Manželé spolu po několika letech začali podnikat. Jejich firma zajišťující vybavení a dekorace k oslavám a party, začala být úspěšná a rodina si mohla dovolit zaplatit všem svým třem dětem to nejlepší vzdělání.

Když se Carole údajně dozvěděla, na jaké univerzitě studuje princ William, cíleně dceru Catherine přemístila. Sympatická Kate si na skotské univerzitě St Andrews opravdu získala princovo srdce a po letech vztahu se stala britskou princeznou. Její mladší sestra Pippa se po svatbě Williama a Kate stala nejžádanější svobodnou slečnou Velké Británie.

Reklama

Další články

Načítám