Hlavní obsah
Článek

Vypadá, že by mohl skály lámat. V některých chvílích je ale Ben Cristovao (36) zranitelný jako všichni ostatní. „Když jsem poprvé daroval půl litru krve, tak to byl opravdu silnej zážitek. Motala se mi hlava a bylo mi divně. Když jsem po odběru vstal, tak jsem zjistil, že to není dobrý, a zase jsem si lehl,” vzpomíná na své poprvé Cristovao.

Tento zážitek ale čokoládového krasavce neodradil od toho nechat si znovu pustit žilou. Tentokrát nedaroval přímo krev, ale společně s dalšími známými osobnostmi se rozhodl stát se dárcem krevní plazmy. Cristovao se s dalšími (například Vlaďkou Erbovou, Anetou Vignerovou či Mahulenou Bočanovou) zúčastnil prvního setkání dárců a změřil s nimi síly v české pevnosti Boyard.

Na známé osobnosti zde čekala spousta úkolů. Celebrity překonaly samy sebe a pokusily se svými silami i mozkovými závity zdolat řadu nejrůznějších překážek a nečekaných nástrah. Fyzička, logika, šikovnost a trpělivost, to vše se prověřilo při plnění těch nejnáročnějších úkolů.

„Je dobře dělat dobro, vždyť pomáhat je lidské. Vlastně pro to člověk nemusí zase tolik udělat, stačí jen ležet,” směje se zpěvák a těší se prý na další odběr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám