Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stačilo sdílet jednu fotku na Instagramu a je z něj hvězda. Třiatřicetiletý Rus Roman Burtsev, který bydlí ve skromném malém bytečku ve městě Podolsk nedaleko Moskvy, se zvěčnil nastylizovaný do postavy lovce Hugha Glasse Leonarda DiCapria (49) z jeho aktuálního trháku Revenant: Zmrtvýchvstání a začaly se dít věci!

Snímek ruského IT specialisty Romana se stal okamžitě virální, a dostal se dokonce až k tvůrcům televizního pořadu, v němž se lidé pokouší zhubnout. A pokud se skutečně zadaří, může tento chlapík klidně pomýšlet na slušně placený vedlejšák v podobě Leova dvojníka.

Samotný Burtsev ovšem věří, že mezi ním a nejslavnějším hollywoodským čekatelem na Oscara skutečně nějaké vzdálené vazby jsou. Má v plánu dokonce podstoupit testy DNA. Hercem ovšem podle svých slov rozhodně není nijak posedlý a dosud viděl jen dva z jeho filmů - Revenanta a Počátek.

Jeho možná spojitost s DiCapriem se sice může zdát úsměvná, ale samotný herec v jednom rozhovoru uvedl, že dva z jeho zesnulých prarodičů pocházeli z Ruska a zároveň se sám označil za polovičního Rusa. Nedávno se navíc nechal slyšet, že obdivuje ruské dějiny a rád by si v budoucnu zahrál ruského prezidenta Vladimira Putina, komunistického vůdce Vladimira Lenina či mystika Grigorije J. Rasputina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám