Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Manželka herce Kelseyho Grammera (61) vyrazila na pláž se svými dvěma potomky, jejichž tatínek vypadá spíše jako dědeček. Kayte Walsh (35) předvedla v bikinách štíhlou postavu, jíž zaujala i hollywoodského veterána.

Herec ze seriálu Frasier měl nejspíš pracovní povinnosti, takže jeho manželka vyrazila do Miami jen se svými dětmi. S Grammerem má tříletou Faith Evangeline a ročního Kelseyho, který dostal jméno po svém tatínkovi.

Kayte dělí od jejího manžela 26 let, ale jejich vztah, který byl v roce 2011 potvrzen svatbou, je velmi stabilní. Zatímco pro ženu, která se vyzná ve filmové technice, jde o první svazek, Grammer má za sebou tři zkrachovalá manželství.

Herec z filmů Transformers: Zánik či X-Men: Budoucí minulost si na stará kolena užívá spokojený rodinný život. V minulosti se totiž musel vyrovnat s řadou traumatických zkušeností. Když mu bylo 13 let, byl zavražděn jeho otec. Stejný osud potkal o sedm let později i jeho sestru, a hercovi dva nevlastní bratři zemřeli při potápění po napadení žralokem.

Reklama

Další články

Načítám