Hlavní obsah
Článek

Dagmar Patrasová (67) zahajovala výstavu kreslených vtipů i animací oblíbeného kreslíře Vladimíra Jiránka ještě v dobré náladě. Až den poté se totiž v médiích objevily další informace o tom, že její manžel Felix Slováček to se sekáním dobroty nemyslí tak vážně, jak to vypadalo předminulý víkend, když spolu vyrazili na Česko-Slovenský ples, a s milenkou Lucií Gelemovou vyrazil o víkendu do Mariánských Lázní.

Dádě to v černých koktejlkách nad kolena seklo, usmívala se do objektivů desítek fotoaparátů a kamer a ani si nestěžovala, když už z blesků měla mžitky v očích. "To je pravda, fotografové se na mě zase vrhli, i když si myslím, že je tady mnoho zajímavějších lidí než já. Mžitky v očích už z toho mám snad od června," přiznala. Ale že by kvůli tomu začala do společnosti radši nosit tmavé brýle, odmítla. "Dobré vychování mi velí, že by mi lidé měli vidět do očí," míní.

Dáda dál pracuje na přípravách nového muzikálu na motivy Alenky v říši divů. "Na Alenku v kraji zázraků už jsme dokončili výběr účinkujících. Teď už se jenom těším na písničky Vašo Patejdla, až se do nich pustím. Premiéra by měla být 20. září," prozradila. "Teď mě čeká dovolená, o které nebudu mluvit, spousta výjezdů s dětmi a nějaké ty televize," nelení Dáda. Jestli půjde o usmiřovací dovolenou s manželem, nekomentovala, ale usmívala se jako sluníčko. Tak snad ji úsměv zase nepřešel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám