Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme na premiéře obnoveného muzikálu Angelika viděli neskutečnou kočku, která vypadala jako bájná Medúza, na první pohled jsme v ní nepoznali zpěvačku Ivu Marešovou. Obvykle ji potkáváme na zkouškách muzikálů anebo na vystoupeních, kde si tedy takovou práci s make-upem a účesem nedává.

"To je pravda, na zkoušky se opravdu nijak zásadně nelíčím ani nečešu a většinou mám takovou teplákovou úpravu," přiznala sama zpěvačka, která momentálně dodělává svoji desku. "Vystupuju s Precedens, pak mám Freddieho Mercuryho v Plzni, v Hybernii běží Antoinetta, to je moje milované představení, a v létě se chystám zkoušet Mefista. Na to se těším," vypočítala své četné aktivity Iva.

Nestěžuje si ani na nedostatek soukromého života. "To je taky fajn," řekla nám zpěvačka, ale jméno partnera prozradit nechtěla. "Nestydím se za něj, ani mi to nezakázal. Ale jsou určité věci, o kterých nechci mluvit," mlžila, ale protože jsme měli jisté podezření, že jde o známého fotografa Jakuba Ludvíka, jen tak jsme se zeptali, zda už jí přítel udělal nějaké pěkné fotky. "Udělal mi spoustu hezkých fotek," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám