Hlavní obsah
Článek

České hvězdy mají nový koníček. Na sociální síť dělají nejrůznější ksichty a říkají tomu zelfie. Inspirací je dlouho očekávání druhý díl trháku Zoolander, který si dělá legraci ze světa šoubyznysu a v němž si nezapomene Justin Bieber (30) vyfotit svou selfie ani před smrtí.

Zelfie vymyslely kamarádky, bývalá modelka Eva Jasanovská a ředitelka módy prestižního magazínu Lucie Janatová, které si společně založily blog Bobovibe a vymyslely si bobozelfie. "Bobozelfie odstartovalo pár celebrit v čele s televizním párem Kateřinou Hrachovcovou (49) a Petrem Čtvrtníčkem, Dianou Kobzanovou (42) nebo Evou Decastelo (45) a přidávají se další a další. Cílem výzvy, nebo chcete-li challenge, je vyfotit se v co nejméně přirozené modelkovské póze, vytvořit co nejlepší výraz a la "modrá ocel" podle filmu Zoolander, fotografii dát na sociální síť a nominovat dalšího," řekla Super.cz Eva Jasanovská.

Výzva bobozelfie se mezi českými celebritami šíří velkou rychlostí. A kdo z nich si ze sebe již dokázal udělat legraci? "Cílem bylo, aby nám zelfie posílali naši čtenáři. Ohlasem mezi celebritami jsme mile překvapeny. Je skvělé, že mají smysl pro humor, “ říkají zakladatelky blogu.

Nejoblíbenější zelfie na počty lajků je zatím Jitky Nováčkové (31), Míši Ochotské či Lucky Křížkové. Monika Babišová dokonce nominovala svého partnera Andreje Babiše. Dnes se přidala i Simona Krainová (51).

Reklama

Další články

Načítám