Hlavní obsah
Článek

Lenka Vlasáková je nejen úžasnou herečkou, ale také krásnou ženou. Dokáže to v české komedii Jak se zbavit nevěsty, která jde do kin 28. dubna. Už v traileru je to ale skvělá podívaná.

Vlasáková si v komedii zahraje majitelku cukrárny, která řeší trable s láskou, snaží se dostat zpět manžela. Ten má ale bohužel oči pro jinou, kterou si chce vzít. A tak si Lenka za vydatné podpory rodiny klade otázku: Jak se zbavit nevěsty?

Film natočil autor jednoho z nejúspěšnějších českých filmů poslední doby, režisér Hodinového manžela Tomáš Svoboda. Zatímco ve snímku o partě kamarádů bavil diváky z mužského pohledu, tentokrát přinese zábavu ze světa žen.

Natáčelo se v létě 2015 v Praze a také na přehradě Orlík, kde se většina herců sešla ke scénám velkého rodinného závodu jachet.

V hlavních rolích se vedle Vlasákové objeví David Matásek, Andrea Kerestešová (39), Jana Stryková, Jaroslav Plesl, Vladimír Kratina, Jana Švandová (76), Jana Kolesárová, Josef Polášek a Matěj Ruppert. V jedné z dětských rolí se představí i dcera Veroniky Žilkové a Martina Stropnického Kordula Stropnická.

Reklama

Další články

Načítám