Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V životní formě byla v době působení ve StarDance, ale ani v současnosti Taťána Kuchařová (36) nezahálí a maká na své postavě. Kromě pravidelného trénování argentinského tanga, se kterým co nevidět vystoupí před diváky, stále maká v posilovně a pravidelně běhá. Předloni se držitelka titulu Miss World 2006 úspěšně připravovala na pětikilometrový závod žen a od té doby běhá pravidelně.

„Ráda bych letos pokořila svůj rekord. Zatím běhám na páse ve fitku, ale jakmile se udělá hezky, tak budu běhat venku. Domluvila jsem se, že si vezmu i lekce od profesionálky, protože je dobré si nechat v běhání poradit,” prozrazuje modelka.

Kromě vyjmenovaných pohybových aktivit se Kuchařová věnuje také plavání, a když se zrovna nachází ve Spojených státech, pravidelně dochází na hodiny zvané Cardio Barre. „Je to takový můj oblíbený druh cvičení. Provádí se u taneční tyče a jedná se vlastně o kombinaci tance, posilování, protahování s prvky baletu. Je to koncept, který mě hrozně baví,” říká Taťána Kuchařová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám