Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Dvě nádherné modelky Candice Swanepoel (22) a Miranda Kerr (28) nafotily kampaň ve spodním prádle pro značku Victoria´s Secret. Podívejte se na snímky půvabných krásek a posuďte, která je hezčí. Brunetka nebo blondýnka?

Candice pohází z Jihoafrické republiky. Odmala byla přesvědčená, že se stane baletkou. V Capetownu si jí však všiml modelingový agent a poslal ji do Evropy, kde začala získávat jednu zakázku za druhou. Náročnost svého povolání Candice vidí hlavně v cestování: "Hodně pomáhá, když je člověk silný a dokáže se s tím vším vypořádat. Navíc, čím víc jsem zaneprázdněná, tím více cestujib a jsem hubenější.‛‛ Není to tak dávno, co zaplňovala mediální plátky zvěstmi kvůli ‚‚drastickému‛‛ zhubnutí. Novináři si toho všimli na jedné z mnoha propagačních akcí Victoria's Secret, na které Candice společně s Adrianou Limou a Alessandrou Ambrosio předváděla plavky. Modelka ale vše popřela. V současné době se řadí mezi nejlépe placené modelky světa.

Okouzlující Miranda pochází z Austrálie. Její andělská tvář a sexy křivky uchvátily oblíbeného herce Orlanda Blooma, za kterého se modelka provdala v červenci roku 2010. O rok později se jim narodil syn Flynn. Miranda vypadá po porodu dokonce ještě lépe, než před ním. Orlando se dokonce nechal slyšet, že je rád, že jí zůstalo pár kil navíc, protože dříve byla velmi hubená a mnozí ji kritizovali, že její vzhled hraničí s anorexií.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám