Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Výrazný věkový rozdíl mezi intimními partnery je již dnes bezmála společensky akceptovaným statusem. Starší pánové či dámy ve středních letech jen zřídkakdy pohrdnou „mladým masíčkem“… Čím to ale je, že se dnes dívky kolem dvaceti let samy tolik poohlíží po zralejších mužích? A jakou roli sehrává při tomto lovu internet?

Zralé ovoce je přece jen nejsladší

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Současný technologický pokrok výrazně zkrátil cestu mladých lolitek k zralejším džentlmenům a pánové tak dnes mají jedinečnou příležitost rychle, snadno a „na tajňáše“ uhnat svého vysněného zajíčka. Vždyť který z nich by netoužil po mladičké, žhavé milence plné energie a chuti kdykoliv si dát druhé kolo? A pročpak by páni sami neměli těžit z faktu, že se stále cítí pořádně dovádivě a přitom již disponují know-how, o kterém nemají vrstevníci jejich „milých“ ani páru? Jsou trpěliví, umí si tělo mladé ženy doopravdy vychutnat a na slasti jejich sexuální partnerky jim záleží stejně jako na svém vlastním uspokojení… Dívky si tak opravdu jen stěží nepřijdou na své.

Jde. Pouze. O sex.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pro mladé lasičky jsou přitom ideální internetové portály, zaměřené na tzv. „nezávazné schůzky“, jelikož jim umožňují anonymně a bez jakýchkoliv závazků tyto skvělé milence zakusit doslova na vlastní kůži. Jak potvrzuje i TheCasualLounge.cz, lídr v nezávazném seznamování na českém trhu – zralí muži mají pro mladičké uživatelky tohoto portálu zcela osobitý sexappeal a dívky při jejich svádění zacházejí někdy až do (pro mládí tolik příznačných) extrémů. Pozor však: jde pouze a jenom o sex! Jsou to přeci jen tři písmena, tak proč věci zbytečně komplikovat a jen si bezstarostně neužívat?

Další články

Načítám