Hlavní obsah
Článek

Kim Kardashian (43) vyrazila nedávno za asistence manžela a dcery nakupovat. Už zřejmě zhubla natolik, že je čas na nový šatník. Nezapomněla ale ani na své ratolesti a poměrně dlouho se zdržela i v butiku ve West Hollywoodu s dětským oblečením a doplňky Bel Bambini.

Kanye byl tentokrát v roli nosiče, dvouletou North totiž obrážení obchodů zanedlouho natolik vyšťavilo, že tátovi usnula v náručí. Kim posléze také sdílela snímek, na němž nakonec v jednom butiku doslova vytuhli oba.

Od narození syna Sainta je možné Kim spatřit převážně v černé barvě, a to od hlavy až k patě, stejně jako v neděli a v pátek. Kim zřejmě nové oblečení skutečně potřebuje, jelikož oba dva dny na sobě měla téměř totožné oblečení včetně těch samých černých brýlí. Přitom dřív bylo nemyslitelné, aby si na sebe vzala dvakrát to samé. Kim outfit korunovala dokonce i stejnými sandálky.

Nad čím by se ale měla televizní a mediální star vážně zamyslet, je její aktuální slabost pro pohodlné legíny v délce pod kolena. To skutečně zatím není to pravé. Ani francouzské copy, s nimiž rovněž vyrukovala po druhém porodu, jí na kráse zrovna nepřidají. Spletené vlasy jí opticky zmenšují hlavu a zdůrazňují kypré boky, a to nemluvě o pozadí, které prozatím bedlivě střeží před zraky fotografů pomocí kabátů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám