Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jitka Válková (32) dostala svůj první zahraniční kšeft. Loňskou vítězku České Miss si ovšem nevybrali kvůli focení módy nebo na kampaň kosmetické firmy. Jitce se totiž splnil sen a prorazila jako zpěvačka. Díky tomu, že měla loni zpěv jako svoji volnou disciplínu na Miss Universe, všimli si jí díky krásnému hlasu.

Půvabná brunetka odlétá koncem srpna do mexického Cancúnu, kde dostalo kšeft několik finalistek Miss Universe, které se umístily v TOP 15. "Ostatní ale budou na kadeřnickém kongresu předvádět účesy. Já budu zpívat na zahajovací párty i na galavečeru," svěřila Super.cz půvabná Jitka, která si už vybrala i róby od návrhářky Beaty Rajské, které si vezme na vystoupení.

Jitka sice letí jen na prodloužený víkend, ale ani na tak krátkou dobu ji její přítel Míra Cipra nechce nechat samotnou. "Dokoupil jsem si letenku. Nechci, aby tam byla Jitka sama a navíc se třeba naskytne nějaký další kontrakt," prozradil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám