Hlavní obsah
Článek

Tereza Kerndlová (37) není jen oblíbenou a krásnou zpěvačkou, ale nově i komiksovou postavičkou v dobrodružném časopise pro malé i velké Dechberoucí zázrak.

Komiks vychází každý měsíc a je o prvním superhrdinovi v Čechách, který svádí bitky se superpadouchy na našem území. Komiks využívá místní legendy například o golemovi, Faustovi nebo bílé paní. A právě pro posledně jmenovanou postavu se Kerndlová stala předlohou.

„Scenárista komiksu Petr Macek je můj blízký kamarád, dokonce byl svědek mého muže. Často se vídáme a jednou takhle u oběda, ani nevím jak, přišla prostě myšlenka, že by mohla být bílá paní, postava, kterou měl tou dobou už ve své hlavě a hlavně ve svém komiksovém příběhu, inspirovaná mnou. Mojí podobou,“ prozradila Kerndlová, které se její vlastní komiksová podoba moc líbila.

„Posílala jsem několik svých fotek z různých úhlů pro Petra Kopla, který komiks kreslí, aby mě zachytil co nejlépe. O zasahování nešlo, ani nebylo třeba. Jen jsem si spíš dělala legraci, co budu mít oblečeného. Bylo víc návrhů, ale nakonec vybrali stejně ten, který se mi líbil nejvíc. Celkový výsledek byl překvapením. A někde tam opravdu kousek sebe vidím,“ dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám