Hlavní obsah
Článek

Finále České Miss se sice bude konat až v dubnu, desítka finalistek má ale přece jen napilno. Součástí jejich aktivit před finále byla i dost nezvyklá činnost. Dívky si nechaly odlít přesně na svá dokonalá těla trička z betonu.

Asi byste tipovali, že dívky by raději daly přednost tradičnějším materiálům, jako jsou bavlna, len nebo hedvábí, ale ve skutečnosti si při této aktivitě užily hodně legrace.

Jedna česká inovativní firma se zaměřuje na speciální využití betonu jako estetického a vysoce praktického materiálu, který má široké uplatnění v současné architektuře i designu. Jiří Peters a Ladislav Eberl, zakladatelé značky, dívkám předvedli speciální lehký beton, vhodný pro aplikaci na textil. „Finalistky si celý proces výroby triček moc užívaly. Jako pozornost od nás navíc dostaly speciální designové betonové šperky, doplněné o dřevěné komponenty a chirurgickou ocel,“ řekl Ladislav Eberl.

Nemusíte mít ale strach, dívky se během finále ve Smetanově síni Obecního domu nebudou předvádět zahalené pod vrstvou betonu, ale jistě dojde na přehlídku v přepychových róbách i na promenádu v plavkách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám