Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) nedávno poprvé po narození syna Tadeáše vystoupila na koncertním pódiu. Zazpívala na vyhlášení Auta roku a bylo vidět, že jí mateřství prospívá.

Pracovní měla také sobotu, když s Vlachovcema zazpívala na plese. Přestože plánuje další vystoupení, pořád si především užívá mateřské starosti a radosti.

S malým Tadeášem jí hodně pomáhá i partner, hokejista Tomáš Horna. Tomu se roztomilý synek hodně podobá. O víkendu Tadeáš oslavil tři měsíce a spokojená zpěvačka se pochlubila krásnými rodinnými momentkami. Posteskla si také nad tím, jaké jsou u nás špatné chodníky, což pociťují nejen maminky s dětmi, ale především vozíčkáři.

„Mám volnou neděli s klukama, přiznám se, že jsem překvapená stavem chodníků u nás. Myslím, že většina maminek s kočárkama to zvládne, pokud neváží míň než miminko a má lehounkej kočárek jako my, ale neumím si představit, že je člověk na vozíku, většina chodníků je pro vozíčkáře nesjízdná,“ posteskla si zpěvačka, které je líto, že s tímto stavem nemůže nic dělat.

„Vím, že můj status nic nezmění, ani vybudovat nové chodníky nesvedu, ale vyděsilo mě to,“ dodala zklamaná Absolonová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám